Središče Rotunda ponovno odpira svoja vrata z jesenskim ciklom 2018.

Dogodek se bo odvijal od 18.00 ure dalje v Atriju, Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper.

Miran Možina: Pozitiven pogled na depresijo Mag. Miran Možina, psihiater in psihoterapevt nam bo predstavil dvojni obraz depresije. Depresija je v sodobni medicini označena kot bolezen, kar spodbuja farmacevtska industrija. Tako se je z dobičkonosnimi motivi preveč vpletla v delo zdravnikov, ki danes preširoko postavljajo diagnozo “velika depresivna motnja” in se prehitro odločajo za zdravila ter zanemarjajo eksistencialni psihoterapevtski in psihosocialni – skupnostni pogled in pristop. Dandanes prevladujeta biologistični in individualistični pogled na depresijo, zato je važno, da se temu trendu upremo in jo poskušamo uzreti širše, z družbene in kulturne perspektive; da se pri tem tisti, ki smo jo doživeli, otresemo sramu; da jo destigmatiziramo in jo izkoristimo kot vir.

Redna cena posameznega predavanja znaša 8 evrov.

Cena predavanja v paketu pa znaša le 6 evrov (25 % popusta). Vsa štiri predavanja vam za prijave do 18. septembra 2018 ponujamo v paketu za samo 24 evrov (cena vključuje DDV). Pohitite in izkoristite ugodno ponudbo predavanj vrhunskih predavateljev.

Število paketov je omejeno – na voljo je le 30 paketov, zaradi števila razpoložljivih mest, zato pohitite in si svoje mesto zagotovite TUKAJ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlEaVk5mwcbHijTRie6ZeALe-n61aMSzdf0IsbuK2b7ihzUw/formResponse

Informacije: tel.:+386 (0)590 47 121, gsm: +386 (0)51 458 410 ali info@sredisce-rotunda.si