Dogodek se bo odvijal 12. maja 2018 ob 16.00 uri na Eko točki Dekani.

Akupresura je vsaj tri tisočletja stara tehnika zdravljenja Tradicionalne Kitajske Medicine, pri kateri s prsti ali z za to prirejeno akupresurno palčko, pritiskamo na točno določene točke na telesu in s tem odpravljamo bolečine, zakrčenost mišic ter mnogo drugih zdravstvenih težav. Temelji na pretoku energij po meridianih (energetskih kanalih). Na meridianih se nahajajo akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje pripadajočega organa.

Akupresuro lahko izvajamo sami. Vse kar potrebujemo so naši prsti, nekaj minut časa in znanje o lokaciji akupresurnih točk, ki odpravijo določeno težavo.

Predavanje je praktične narave na kateri se boste naučili uporabo akupresurnih točk za odpravo stresa, nespečnosti in glavobola, ter kako okrepiti vašega imunski sistem s pomočjo akupresure.

Če želite končno več nadzora nad svojim zdravjem in se želite enkrat za vselej znebiti določene težave, je akupresura najboljše, kar lahko storite sami zase.

Več na: www.osebnarast.com

Predavanje bo vodil mag. Ludvik Penko. Prostovoljni prispevek. Prijave: info@zdrav-podjetnik.si ali na gsm: 031 734 478.

V okviru delavnice/predavanja Vam bomo postregli z domačim zeliščnim čajem. Na voljo bo tudi brezplačna števila revije Bogastvo zdravja in Skupaj za zdravje človeka in narave.

Vabljeni.